Earth & Fire Special Tribute

Earth & Fire Special Tribute

Marieke Eelman, zangeres bij de band Nilsson, is de initiatiefneemster van deze unieke tribute-act. Earth & Fire geldt als een van de meest succesvolle acts uit de Nederlandse popgeschiedenis. De band, met Jerney Kaagman als frontvrouw, had grote hits met nummers als Memories, Weekend, Invitation en Maybe Tomorrow, Maybe Tonight.


Ode aan Jerney Kaagman

 

“Ik ben al een tijdje bezig om de ode aan Jerney Kaagman op de rails te krijgen”, verteld Marieke in een interview met lokale zender Den Haag FM. “Ik heb ook met Jerney zelf gesproken en heb zelfs haar plakboeken mogen gebruiken om inspiratie op te doen.” Volgens de initiatiefneemster wordt het optreden tijdens Meierijstad Music Festival een uniek optreden waar de muziek, de stem, de bandsound en het songmateriaal van Earth & Fire centraal staan.

 

Met de voorstelling Invitation to the Sound gaat de band vanaf 3 februari een theatertour maken door Nederland. Op 13 mei kunt u Marieke en haar muziekanten live aanschouwen tijdens Meierijstad Music Festival. Het is voor de eerste keer dat Earth & Fire, die in de jaren zeventig mateloos populair was, op deze manier wordt geëerd.